Kyyjärvi

Keskellä kaunista luontoa.

Sivukartta

Anu Oksanen valittiin elinkeinokoordinaattoriksi

8.3.2017 8.00

8.3.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Anu Oksanen on saarijärvinen paluumuuttaja, joka harrastaa mm. maajoukkuetason pyöräsuunnistusta. Hän on koulutukseltaan yrittäjyyden maisteri ja hänellä on monipuolinen työhistoria ja laaja verkosto. Hän on toiminut mm. kehittämisasiantuntijana ELY-keskusten ja TE-toimistojen osaamisen ja toiminnan kehittämisessä.
Työtehtävissään hän on vetänyt myös aloittelevien yritysten ja yrityksen perustamista harkitsevien henkilöiden koulutusta, konsultointia ja sparrausta.

Tehtävään, johon nyt Anu valittiin, haki kaikkiaan 14 henkilöä. Heistä kuusi henkilöä haastateltiin haastatteluryhmän toimesta. Kyseisen ryhmän muodostivat Kyyjärven ja Kannonkosken kunnanjohtajat, valtuustojen ja kunnanhallituksen puheenjohtajiston edustajat sekä yrittäjien edustajat molemmista kunnista. Haastatteluryhmä oli valintaesityksessään yksimielinen. Varsinaisen valinnan tekivät molempien kuntien kunnanhallitukset, jotka kokoontuivat samanaikaisesti maanantai-iltana.

Tehtävä on ensi alkuun 80 %, josta Kyyjärven osuus on 40 %. Kyyjärven ja Kannonkosken kuntien on tarkoituksena tämän yhteisen työntekijän lisäksi myös muulla tavoin tiivistää yhteistyötä erityisesti elinvoimaisuuden kehittämisessä . Suunnitteilla on yhteinen elinkeinostrategia sekä syksyllä toteutettava elinvoima-aiheinen opintomatka Ruotsiin.

Anu aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian ja on Kyyjärvellä ollessaan fyysisesti tavoitettavissa kunnanviraston yläkerran toimistossa sekä varmasti parhaiten puhelimitse. Yhteystiedot julkaistaan heti työsuhteen alettua.

Toivotamme Anun tervetulleeksi tähän uuteen, tärkeään tehtävään.

 
Kyyjärven kunta | Honkalehdontie 8 | 43700 Kyyjärvi | Puh. 044 459 7111 | Y-tunnus 0176410-9