Kyyjärvi

Keskellä kaunista luontoa.

Sivukartta

Asiointipiste/etäpalvelu palvelevat jatkossa kirjastolla 1.2.2019 lukien keskiviikoisin ja perjantaisin klo 10-16

31.1.2019 12.00

Kunnanvirastolla sijainnut Kyyjärven asiointipiste (yhteispalvelu) palvelee asiakkaita huomisesta perjantaista alkaen kirjastolla. Myös asiointipisteen aukioloaika muuttuu eli jatkossa asiointipiste/etäpalvelu on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16. Palveluneuvojina toimivat kirjastonhoitaja ja kirjastovirkailija.

Palveluneuvojat opastavat sinua sähköisten verkkopalvelujen käytössä, antavat neuvontaa palveluista sekä jakavat ja vastaanottavat palveluntarjoajien lomakkeita ja asiakirjoja. Asiointipisteessä on mahdollisuus asioida myös etäpalvelumahdollisuudella eli kuvallisen verkkoyhteyden kautta. Etäpalvelu on henkilökohtainen ja luottamuksellinen (monet toimistot sijaitsevat kaukana), joten se säästää aikaasi ja vähentää matkustamista. 

Ajanvarauksen etäpalveluun voi varata sekä asiointipisteen palveluneuvoja tai palveluntuottajan edustaja (esim. TE-toimiston virkailija). Varatusta etäpalvelutapahtumasta tulee asiakkaalle varausvahvistus tekstiviestinä tai sähköpostitse. Kun olet tulossa varattuun etäpalvelutapahtumaan muistathan ottaa kaikki tarvittavat asiapaperit mukaasi, näin saat asiasi hoidettua.Verohallinnon osalta kannattaa ensin olla yhteydessä puhelinpalveluun, josta sitten etäpalveluaika varataan, koska heidän etäpalveluvalikoimansa on rajallinen.

https://www.kyyjarvi.fi/palvelut/asiointipiste.

 

 
Kyyjärven kunta | Kivirannantie 4 | 43700 Kyyjärvi | Puh. 044 459 7111 | Y-tunnus 0176410-9