Kyyjärvi

Keskellä kaunista luontoa.

Sivukartta

Avoimet työpaikat

24.3.2014 11.00

Kyyjärven kunta on ottanut huhtikuussa 2013 käyttöön uuden sähköisen rekrytoinnin työkalun, valtakunnallisen kuntarekry.fi -palvelun.  Palveluun sisältyy rekrytointijärjestelmä ja näkyvyys kunta-alaan erikoistuneella työpaikkailmoitussivustolla www.kuntarekry.fi.

Palvelun käyttöönotolla halutaan tehostaa sekä työnhakua että hakemusten käsittelyä.  Jatkossa työnhakijat voivat lähettää Kyyjärven kuntaan  sähköisen työhakemuksen, saada tiedon uusimmista työpaikoista sähköpostitse (työnhakuvahti) ja jakaa tietoa Kyyjärven kunnan avoimista työpaikoista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.  Esimiesten näkökulmasta sähköiset työhakulomakkeet selkeyttävät ja nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Myös sijaisten rekrytointi uudistuu loppukesästä.  Lyhytaikaisille sijaisille saadaan palvelun kautta tieto työtarjouksesta välittömästi tekstiviestitoiminnon tai keikkakalenterin avulla.  Sijaisilla itsellään taas on mahdollisuus päivittää palvelussa internetin kautta omia käytettävyys- ja yhteystietojaan.   

Palvelun tuottaa Suomen Kuntaliiton omistama yhtiö KL-Kuntarekry Oy.  Valtakunnallinen palvelu on suunnattu kaikille kunnille ja kuntaorganisaatioille. 

 Lisätietoa: Maija-Liisa Immonen, sivistystoimenjohtaja, puh. 044-4597017

 
Kyyjärven kunta | Kivirannantie 4 | 43700 Kyyjärvi | Puh. 044 459 7111 | Y-tunnus 0176410-9