Kyyjärvi

Keskellä kaunista luontoa.

Sivukartta

Yhteispalvelupiste on nyt asiointipiste

Asiointipisteessä saat asiasi vireille. Palveluneuvojat opas-tavat sähköisten verkkopalvelujen käytössä, antavat neuvontaa palveluista sekä jakavat ja vastaanottavat palveluntarjoajien lomakkeita ja asiakirjoja. 

Kyyjärvellä asiointipisteessä sinua auttavat palveluneuvojat Kelan, Verohallinnon, Työ-ja elinkeinotoimiston sekä maistraatin asioinnissa. Asiointipisteessä on mahdollisuus asioida myös etäpalvelumahdollisuudella eli kuvallisen verkkoyhteyden kautta.  Etäpalvelu on yhtä henkilökohtainen ja luottamuksellinen , mutta se säästää aikaasi ja vähentää matkustamista. Asiakaspäätteellä voit tulostaa omia tiedostoja, tulosteista veloitetaan kunnan palveluiden hinnaston mukainen taksa.
 
Ajanvarauksen etäpalveluun voi varata sekä asiointipisteen palveluneuvoja tai palveluntuottajan edustaja (esim. TE-toimiston virkailija). Varatusta etäpalvelutapahtumasta tulee asiakkaalle varausvahvistus tekstiviestinä tai sähköpostitse. Kun olet tulossa varattuun etäpalvelutapahtumaan muistathan ottaa kaikki tarvittavat asiapaperit mukaasi, näin saat asiasi hoidettua.

Verohallinnon verkkopalvelujen käyttö on mahdollista asiakaspäätteeltä.  Verohallinnon osalta kannattaa ensin olla yhteydessä puhelinpalveluun, josta sitten etäpalveluaika varataan, koska heidän etäpalveluvalikoimansa on rajallinen (maa- ja metsätalouden henkilökohtaista neuvontaa metsä-verotusasioissa, sukupolvenvaihdostilanteissa, perintö- ja lahjaverokysymyksissä sekä palkka.fi-neuvontaa yrittäjille ja kotitaloustyönantajille).  Kelan etuuksista useimpia voi hakea verkkoasiointi-palvelussa, tämä nopeuttaa asiointiasi. Mikäli kuitenkin haluat lähettää paperihakemukset ja niiden liitteet tapahtuu se postitse omalla kustannuksellasi tai voit myös tuoda ne asiointipisteeseen. Postitusosoitteet ovat asuinpaikan mukaan. Kyyjärveläisen postitusosoite on: Itäinen vakuutuspiiri Kela, PL 70, 70056 KELA.  1.6.2017 alkaen Kelan etäpalvelua tarjottavana myös Online-palveluna. Maistraatin palvelut soveltuvat myös hyvin etäpalveluna hoidettaviksi, pois on rajattu vain henkilökohtaista asiointia edellyttävät asiat, kuten pääosa julkisen notaarin asioista ja vihkimiset sekä parisuhteen rekisteröinnit. Työ- ja elinkeino-toimiston osalta etäpalvelu toimii ajanvarauksella, mutta asiakkaalla on mahdollisuus hoitaa asiakaspäätteellä verkossa työnhakuunsa yms. liittyviä asioita.

Huom.
Verohallinto siirtyi digiaikaan eikä enää säilytä arkistossaan perintö- ja lahjaverotuksen paperisia asiakirjoja. Toimitathan jatkossa verottajalle ainoastaan kopiot alkuperäisistä asiakirjoista ja säilytät alkuperäiset itselläsi.

 

Kyyjärven asiointipiste   1.2.2019 lukien  
KIRJASTOLLA

Käyntiosoite
Tuliharjuntie 43AVOINNA keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16

AUKIOLOAIKA MUUTTUU 1.6.2019 lukien tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16

 

http://www.kela.fi/
http://www.vero.fi/
http://www.maistraatti.fi/
http://www.te-palvelut.fi
http://www.poliisi.fi/ 

 

 

 

 

 

 
Kyyjärven kunta | Kivirannantie 4 | 43700 Kyyjärvi | Puh. 044 459 7111 | Y-tunnus 0176410-9