Kyyjärvi

Keskellä kaunista luontoa.

Sivukartta

u

Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy

Kiinteistö Oy Kyyjärven vuokra-asunnoilla on Kyyjärven kunnan alueella noin 80 rivitaloasuntoa.

Vuokrarivitalot sijaitsevat aivan kunnan keskustassa erinomaisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Osa asunnoista on varustettu myös nykyaikaisilla tietoliikenneyhteyksillä.

Yhtiö on ottanut käyttöön Flatco-palvelun. Palvelun avulla halutaan parantaa kiinteistöjen tilanneseurantaa sekä helpottaa asukkaiden ja yhtiön välistä yhteydenpitoa. 

Vuokra-asuntojen hakeminen

Vuokra-asuntoja haetaan asuntohakemuslomakkeella, jonka voi täyttää myös sähköisesti. 

Ohjeet asuntohakemuksen täyttämiseen:

1. Lataa ja tallenna asuntohakemuslomake paikallisesti omalle tietokoneellesi. Muuta tiedostonimi hakemus_etunimi_sukunimi.
2. Täytä lomake huolellisesti ja tallenna. 
3. Lähetä täytetty lomake liitetiedostoineen alla olevan suojatun sähköpostilinkin välityksellä.
 
Lähetä asuntohakemuslomake

Asuntohakemuslomakkeen voi myös tulostaa ja täytettynä toimittaa Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy:lle osoitteeseen Kivirannantie 4, 43700 Kyyjärvi tai käyntiosoitteeseen Honkalehdontie 9, 43700 Kyyjärvi. Lähetämme lomakkeet pyydettäessä myös postitse.

Yhtiö päättää asukasvalinnoistaan hakemuksissa olevien tietojen perusteella. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen tehdään kirjallinen vuokrasopimus ja suoritetaan vakuusmaksu. Vakuusmaksu on ensimmäisen kuukauden vuokran suuruinen. Maksusuorituksen jälkeen asunnon avaimet luovutetaan.

Muita maksuja

Asukas joutuu itse tekemään sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa. Useimmissa asunnoissa on vesimittari, jolloin vedestä maksetaan kulutuksen mukaan.

Mikäli kiinteistöllä on yhteinen saunatila ja asukas haluaa sitä käyttää, peritään erillinen saunamaksu, joka on 9,00€/kk. Autopaikan hinta puolestaan on 7,00€/kk. 

Yhteystiedot

Vuokra-asuntoasioissa Sinua palvelevat:

Tekninen johtaja
Marjukka Latva-Laturi
marjukka.latva-laturi (at) kyyjarvi.fi
Puh. 044 459 7102

 

 

 

 

 
Kyyjärven kunta | Kivirannantie 4 | 43700 Kyyjärvi | Puh. 044 459 7111 | Y-tunnus 0176410-9