Kyyjärvi

Keskellä kaunista luontoa.

Sivukartta

Etsivä nuorisotyö

Työn tarkoituksena on auttaa ja tukea pääasiassa 15-29 vuotiaita nuoria, jotka tarvitsevat ohjausta opiskeluissa, ammatinvalinnassa, työn etsimisessä tai oman elämän suunnittelussa. Työskentely nuoren kanssa muotoutuu yksilökohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti kunkin nuoren tilanteen mukaan, se voi olla ohjausta, käytännön asioiden hoitamista yhdessä nuoren kanssa, keskustelua, rinnalla kulkemista ja nuoren auttamista tutustumaan ja käyttämään erilaisia palveluita. Mm. opintotukiasiat, opiskeluihin ja asumiseen liittyvät paperi ja viranomaiskuviot, harrastukset jne..

Jos olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa tai olet keskeyttämässä opinnot kannattaa ottaa yhteyttä, suunnitellaan vaikka yhdessä uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Kaikissa mietityttävissä asioissa voi otta rohkeasti yhteyttä. Yhteyden ottajana voi olla joko nuori itse, huoltajat, ystävät ja viranomaistahot.

Olen tavattavissa Kyyjärvellä pääasiassa torstaisin mutta tarpeen mukaan voidaan tavata myös jonain toisena päivänä jos se sopii paremmin.

Voidaan tavata myös klo 16:00 jälkeen ja tapaamispaikkana voi olla nuokkarin sijaan sinulle parhaiten sopiva paikka, huoltsikan kahvila, frisbeegolf rata, voin tulla opiskelupaikkakunnallesi jossa voidaan käydä kahveella juttelemassa jne..

Olen juuri sinua varten palvelemassa ja varmistelemassa jotta saisit mahdollisimman hyvät eväät ja välineet oman tulevaisuutesi rakentamiseen.

Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven
Etsivä nuorisotyöntekijä
Kalle Kohonen
040 551 2038
kalle.kohonen[at]piispala.fi

  

 

 

  

 
Kyyjärven kunta | Honkalehdontie 8 | 43700 Kyyjärvi | Puh. 044 459 7111 | Y-tunnus 0176410-9