VUONNA 2015 SYNTYNEIDEN LASTEN ESIOPETUKSEENILMOITTAUTUMINEN

Nyt on aika ilmoittaa lapsi Nopolan koulun esiopetukseen lukuvuodeksi 2021-22.

Esikoulua on 20 tuntia viikossa ja koulukuljetus järjestetään oppilaille, joiden koulumatka on yli 3 kilometriä. Esiopetuksessa noudatetaan perusopetuksen työaikoja. Esikoulu alkaa ke 11.8.21. Ilmoittautuminen tapahtuu paperisella ilmoittautumislomakkeella viimeistään ke 10.3.

Kuntajakoselvityksen tilanne valtuustojen päätöksien jälkeen

Neljän kunnan valtuustot päättivät uuden Suomenselän kunnan perustamisesta 15.2.2021. Kyyjärvi, Karstula ja Kivijärvi hyväksyivät kuntaliitosehdotuksen, mutta Kannonkoski hylkäsi sen ja päätti jatkaa itsenäisenä kuntana. Koska päätöksiä tehtiin vain Suomenselän kunnan muodostamisesta, eivät tehdyt päätökset tässä tilanteessa johda uuden kunnan muodostumiseen.
Odotamme seuraavaksi valtioneuvoston ohjausta siitä, miten tässä tilanteessa edetään.

Koronatiedote 12.2.2021

Vaikka KSSHP:n tilanne on viime aikoina ollut rauhoittumaan päin, niin valtakunnallisesti KSSHP:n alue on edelleen maan huonoimpia. KSSHP:n alueen ilmaantuvuusluku on Suomen kolmanneksi korkein THL:n tilastoissa.

Kyyjärvellä on kuluvana vuonna vältytty uusilta tartunnoilta, mutta hyvään tilanteeseen ei kannata tuudittautua. Avin 10 henkilön rajoitukset ovat voimassa helmikuun loppuun saakka.

Kuulutus, Ilmoitamme Kyyjärven kunnan kirkonkylän liikennealueiden asemakaavan muutoksen ja laajennuksen vireilletulosta (MRL 63 §).

Asemakaavan muutos- ja laajennusalueet sijaitsevat Kyyjärven keskustan asemakaavoitetuilla alueilla. Muutoskohteina ovat Tuliharjuntien yleisen tien alue, alkaen Honkalehdontien risteyksestä jatkuen Ohrasaarentien risteysalueeseen asti mihin Kyyjärven asemakaava-alue päättyy, Betonitien liikennealue sekä Honkalehdontie kokonaisuudessaan. Suunnittelutyön tarkoituksena on muuttaa asemakaavoitetulla alueella taajaman sisäisiä liikennealueita katualueiksi.

Kunnanvaltuuston kokous 15.2.2021 klo 18:00

Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous pidetään maanantaina 15.2.2021 klo 18:00 Kivirannan palvelukeskuksen salissa.
Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä maanantaina 22.2.2021 kunnanvirastossa sen aukioloaikana sekä yleisessä tietoverkossa.

 

Kyyjärvellä 9.2.2021

Antti Tuukkanen
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja

 

Yleisö ei voi valitettavasti tulla paikan päälle, mutta kokousta voi seurata etänä Nopolanews nettitv:sta.