Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Kyyjärven kunnan saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.kyyjarvi.fi. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy sivuston julkaisun yhteydessä. Tämä verkkosivusto on julkaistu 1.12.2020. Saavutettavuusselostetta on päivitetty  21.10.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Uuden sivuston julkaisun yhteydessä syksyllä 2020 on siirretty tietostoja, joiden saavutettavuutta ei ole tarkistettu. Sivustolla voi olla myös vanhoja ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi.

Jos jostain tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen tai jos ne ovat asioinnin hoitamiseksi oleellisia, ottakaa yhteyttä kuntaan ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Jos huomaat Kyyjärven kunnan sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä palautteesi sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kyyjarvi.fi  Vastauksessa voi mennä 14 päivää. 

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen kunnalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi


saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000