Käyntikohteita

Käyntikohteita

Honkalehdon Kievari

Aikoinaan kestikievarina toimineessa Honkalehdon kievarissa pääsee kokemaan palan historiaa: kievariin oon koottu muun muassa vanhoja työkaluja, keittiövälineitä, lasten leluja ja käsitöitä. Kiertokäynnin lisäksi kievariin on mahdollista majoittua. Historiaa henkivissä tiloissa voidaan järjestää myös kokouksia. 

Kyyjärven kirkko

Veikko Larkaksen suunnittelema kirkko valmistui vuonna 1953 ja sen materiaaleina on käytetty puuta, tiiltä ja betonia. Kirkko sijaitsee Tuliharjuntien varrella.

Kyyjärven Kotiseutumuseo

Museoon on koottu vanhoja maatalous- ja metsästysesineistöä. Museo on auki sopimuksen mukaan. Museon löytää kirkon vierestä, Tuliharjuntien varrelta.

Lintulahden taistelun muistomerkki

Muistomerkki on pystytetty Suomen sodan alkamisvuonna 1808 käydyn Otto von Fiedeandtin johtaman peräytymistaistelun muistoksi. Muistomerkki sijaitsee Honkalehdontien varrella, terveysasemaa vastapäätä.

Kauppakeskus Paletti

Monipuolisista erikoisliikkeistä ja tehtaanmyymälöistä koostuva Paletti sijaitsee keskeisellä paikalla, valtateiden 13 ja 16 risteyksessä. Täältä paikalliset, matkailijat, mökkiläiset ja ohikulkumatkalla olevat saavat niin vaatteet, astiat, lelut, kirjat, tuliaiset kuin myös murua rinnan alle!

Yhteystiedot

Honkalehdon Kievari

Soita ja sovi tutustuminen!
puh. 040 704 7109
Honkalehdontie 156, 43700 Kyyjärvi